Izvor:
19.04.2018 u 21:18
0

Ništa od novog „Rafole“ duela: Tim posle velike borbe savladao Đokovića za četvrtfinale Monte Karla!

Novak Đoković eliminisan je u 3. kolu mastersa u Monte Karlu od austrijskog tenisera Dominika Tima posle velike borbe i tri odigrana seta – 7:6, 2:6, 3:6.

To znači da nećemo biti u prilici da još jednom vidimo najveće rivale u istoriji belog sporta, pošto je u četvrtfinalu turnira u Kneževini trebalo rekete da ukrste Novak i Rafael Nadal.

Đoković je sjajno igrao prvih set i po, ali je Tim smogao snage da preokrene ceo tok meča.

Čini se da je Noleta na kraju stigao i umor, jer još uvek nije na potrebnom nivou fizičke pripreme potrebne za nadmetanje na najvišem nivou.

Ipak, dobra stvar je da je konačno vezao dve pobede na jednom turniru, prvi put od Australijan opena, i nema dileme da ćemo u nastavku sezone na šljaci gledati mnogo boljeg Đokovića.

Tim bi trebalo da se sastane sa Rafaelom Nadalom u četvrtfinalu, ali Španac pre toga mora proći prepreku u vidu Karena Kačanova.

happytv.rs
Foto: Facebook/Novak Djokovic, Facebook/dominic thiem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter