Izvor:
24.09.2019 u 11:25
0

OBILNE KIŠE I SNAŽNI VETROVI: Tropska oluja Karen približava se obali Portorika!

Tropska oluja Karen pojačava i približava se obali Portorika, donoseći obilne kiše i snažne vetrove, saopštili su meteorolozi.

Kako se navodi, Karen je dostigla kategoriju oluje kada je dostigla brzinu vetra veću od 60 kilometara na sat, a izdato je upozorenje na moguće poplave posle obinih kiša.

Istočni i južni delovi Portorika će biti najugroženiji, posebno brdoviti i planinski predeli. Postoji rizik od pojave poplava i klizišta – upozorava Nacionalna meteorološka služba.

Očekuje se da će oluja stići do obala Portorika u četvrtak, a u narednih 24 sata je izdato upozorenje i za Britanska Devičanska Ostrva.

Karen je jedanaesta imenovana oluja u 2019. godini na području Atlantika.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/HomeRunCapNC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter