Izvor: Kurir
14.04.2024 u 09:47
0

OGLASIO SE POČASNI KONZUL IZ IZRAELA: Među povređenima nema DRĐŽAVLJANA SRBIJE

Počasni konzul Srbije u Berševi, u Izraelu Aleksandar Nikolić izjavio je jutros, posle subotnjeg masovnog iranskog napada dronovima i raketama na teritoriju Izraela, da među državljanima Srbije koji žive u Izraelu nema povređenih, da je jutro mirnije i da su u kontaktu sa Ministarstvom spoljnih poslova i srpskim ambasadorom u Tel Avivu.

„Naši državljani, njih oko 2.500 su dobro, nema povređenih, a noć je bila neprospavana“, rekao je Nikolić za Tanjug, ocenivši da je, u poređenju sa napadom Hamasa na Izrael 7. oktobra, stanje državljana Srbije „daleko relaksiranije“.

On je precizirao da se briga za naše državljane sada uglavnom koncentriše na one koji su rezidenti države Izrael, odnosno dvojni državljani, a među njima ima i onih koji žive u Berševi, glavnom gradu distrikta Jug, gde i on boravi, a koji je protekle noći bila pod učestalim i snažnijim delovanjem kako bespilotnih letelica, tako i projektila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter