Izvor: Tanjug
30.05.2022 u 19:03
0

OVE ZEMLJE NE TRAŽE PASOŠ Građani Srbije mogu da pređu njihovu granicu samo sa ličnom kartom!

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandar Seničić izjavio je da će građanima Srbije za ulazak u Crnu Goru i ove godine biti dovoljna lična karta.

„Odrasli će granicu moći da pređu sa ličnom kartom, a pasoš će kao i prethodne dve godine biti neophodan samo za maloletnu decu“ , rekao je Seničić za Tanjug.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je govoreći o tome gde sve možemo da putujemo bez pasoša, naveo da to važi za Severnu Makedoniju i Albaniju, kao i Bosnu i Hercegovinu.

NAJAVA IZ PODGORICE Premijer Crne Gore želi potpisivanje temeljnog ugovora sa SPC u junu!

Prema njegovim rečima, u jednom trenutku će samo sa ličnom kartom moći da se uđe i u Tursku, ali da se još ne zna kada će to tačno biti, budući da odluka o tome još nije usvojena.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter