Izvor: BSC Happy
02.09.2023 u 16:15
0

OVO SRBIJO PAMTI: Kako je HEROINA BRANKA ĐUKIĆ sa KOSOVA pružila OTPOR SILOVATELJIMA ŠIPTARIMA a zatim MUČKI UBIJENA (VIDEO)

Na današnji dan 1975. dvojica Šiptara su pokušali na planini Čakor da siluju. Ona je pružila otpor, ostatak je jeziva priča.

Dvojica muškaraca pokušali su da siluju Branku, ona je pružila otpor, a zatim je jedan od njih ispalio u nju hitac smrti. Kasnije je njen otac ubio jednog od napadača i ubicu njegove kćeri, a za njegovo oslobađanje peticiju je potpisalo 75.000 ljudi.

@goran7394♬ Bor – THCF


Ovo je priča koja nije uznemirila samo zemlju, nego i region. Otac je ipak osuđen, kao i preživeli Šiptar, naravno na simboličnu kaznu zatvora.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter