Izvor:
02.09.2023 u 15:28
0

Sta je sa danasnjim zenama? A tek sa muskarcima?

Ako je poezija Kći neba, a pesnici govore jezikom bogova, onda je mladi, daroviti pesnik Marko Milošević miljenik i izabranik, i neba, i bogova. Muze su bile nesebične kada su mu dodelile dar za poeziju.

Nije ni čudo što Milošević veruje u vaskrsenje poezije, jer tome i sam doprineo. Projekat „Poezija života“, koji je pokrenuo na društvenim mrežama, gde je više od stotinu glumaca izgovaralo njegove stihove, privukao je publiku u velikom broju, prvenstveno mlade.

ANDRIJANA JE U SVOM POSLU BOLJA OD MNOGIH MUŠKARACA! Radila kao zubni tehničar, a onda je promenila zanimanje

Komentarišući odnose muškaraca i žena on kaže  Žene danas  nisu žene,  e sad ne zna se  šta je starije kokška ili jaje,  e to je bitno zato što ni  muškarci nisu muškarci, to je  ono što je pitanje. E sad  šta se prvo dodgodilo, šta se prvo desilo , šta povači jedno drugo. Muškarci više nisu onako pravi muškarci. nem tu više manira. Nem to da se zna kako se ponaša prema ženi.  Kaže Milošević i dodaje.

Žene onako se ne doživljavaju kao žene, a onda žene postaju drugačije žele da postanu muškarci,pametne zrele kad nemaju svoj prostor, da dele. Pa su onda sve svoje frustracije prenel u kancelarije i ordinacije. Nedao ti Bog neku pravu da zna da te zavede, da ti zamesi kolač za slavu da ne traži psihologa za svaku novu boru ili da se nasmeje na neku tvoju foru. I jednostavno mislim da sve manje je žena, i sve manje je pravih muškaraca i zato se puca. Zato pucaju brakovi. Nema poštovanja Ne zna svako gde mu je mesto zaključuje on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter