Izvor:
02.09.2016 u 18:26
0

POČUPANA STABLA I POLOMLJENI DALEKOVODI: Više od 30.000 ljudi ostalo BEZ STRUJE!

Više od 30.000 građana u oblasti Džordžije ostalo je danas bez struje, nakon udara uragana "Hermina" koji je ostavio za sobom počupana stabla i polomljene dalekovode.

Centar oluje se polako premešta iz Džordžije, odakle nastavlja ka Južnoj i Severnoj Karolini, i dalje duž Istočne obale SAD, sa potencijalom obilnih kiša i katastrofalnih poplava, prenosi AP. Uragan "Hermina" polako slabi, saopštio je američki Nacionalni centar za uragane. Kako prenosi AP, "Hermina" je sada prešla u tropsku oluju i maksimalna brzina njenih vetrova spala sa 130 na oko 110 kilomeatar na sat.

"Hermina" je prvi uragan koji je direktno pogodio Floridu za više od jedne decenije. Očekuje se da tamo izazove poplave i na nanese štetu, a guverner Floride Rik Skot upozorio je na situacije potencijalno opasne po život. On je proglasio vanrednu situaciju u većini od 67 okruga u Floridi.

Stručnjaci za infektivne bolesti i komarce upozoravaju da će "Hermina" otežati borbu protiv zika virusa.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter