Izvor: ALO
27.03.2024 u 08:02
0

POLICIJA BLOKIRALA sve ulaze u Banjsko polje, samo ONI smeju da priđu

Danka Ilić (2), nestala devojčica kojoj se svaki trag gubi od utorka oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora dok se igrala sa majkom i bratom, nije nađena ni posle celonoćne potrage

Kako su saopštili iz PU Bor, za sada nema nikakvih informacija o nestaloj Danki.

– Sve raspoložive ekipe su i dalje na terenu. Ostalima je i dalje zabranjen prilazak licu mesta – poručili su rano jutros za Alo! iz PU Bor.

U Banjsko polje tako mogu da uđu samo meštani sela, Hitna pomoć, vatrogasci i policija.

Kako javlja reporter! sa lica mesta, tamo je vrlo hladno i pada kiša.

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć.

Na terenu su policija, vatrogasci i dobrovoljno-spasilačko društvo. Akciji su se priključili i građani Bora, prijatelji i porodica nestale devojčice.

Teren od 6, 7 kilometara pretražen je po nekoliko puta, ali dete nije pronađeno. Iznad Bora nadleće helikopter, što je još jedna u nizu aktivnosti policije koja satima traga za nestalo devojčicom. Policija koja pretražuje teren u potrazi za Dankom zamolila je večeras okupljene građane da se raziđu, kako ne bi ometali pse tragače u potrazi za nestalim detetom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter