Izvor: Kurir.rs
01.08.2023 u 12:53
0

POSETIOCI ISTRAUMIRANI JEZIVIM GLODARIMA U CRNOJ GORI: On im sigurno želi dobrodošlicu na POZNATOJ PLAŽI

Internet stranica Podgorički vremeplov dnevno obajvljuje zanimljivosti, i neobične stvari koje događaju u toj zemlji.

Ova stranica redovno kači zgode i nezgode. Kada je sezona u pitanju redovno se kače događaji sa crnogorskih plaža. Trenutno najviše pažnje privlači snimak pacova koji trčkara po peškirima i prepada ljude. Nije precizirano o kojoj plaži je reč, mada komentatori već nagađaju, okrivljujući kupače koji ostavljaju smeće za sobom, ali i nadležne službe.

Iako su mnogi zgroženi veliki broj posetilaca stranice u ovom snimku našao je inspiraciju za zbijanje šala.

„Dok se mačke odmaraju od noćnog života miševi se šetaju po plaži“; „Džeri na ljetovanju, pobegao od Toma“; „Egzotično putovanje u CG, gratis safari“; „Ovo je neko namjerno pustio da nam goste rastera! Slična situacija je bila i prošlog leta na Jazu, samo jedan pacov, po vrelom pesku šeta“; „To je nova ponuda na rivijeri za turiste iz Švajcarske: gratis ćevap na žaru uz vaš paradajz“; „Neko ga je doneo iz kuće u cegeru“ – nižu se komentari.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter