Izvor: Happy BSC
03.02.2022 u 17:53
0

Pošta Srbije upozorava građane na prevaru!

JP „Pošta Srbije“ detektovala je novi pokušaj zloupotrebe logotipa i imena Pošte kojim se građanima putem lažnih SMS i „whats app“ poruka sugeriše da treba da izvrše određenu uplatu u cilju podizanja izvesne pošiljke, saopšteno je iz tog preduzeća. 

Poruke sadrže link ka stranici koja nije u vlasništvu JP „Pošta Srbije“, na kom se traži uplata novca putem platnih kartica.

Iz tog preduzeća obaveštavaju građane Srbije da JP „Pošta Srbije“ nikada na ovaj način nije komunicirala sa svojim korisnicima i da ukoliko dobiju poruke slične sadržine ne postupaju na način kako se traži od njih i apeluju na njih da budu dodatno oprezni, da ne otvaraju linkove u primljenim porukama i da ne unose svoje podatke.

Ceo slučaj je odmah prijavljen Nacionalnom CERT-u Republike Srbije, navodi se u saopštenju. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter