Izvor: KURIR
19.10.2023 u 18:27
0

POTRESNA ISPOVEST DUŠANA MIHALEKA: Tražili smo ga, nije bio ni na spisku ranjenih ni na spisku talaca

Dušan Mihalek, deda Mora Koena koji je ubijen u Izraelu rekao je da njegov unuk bio na muzičkom festivalu, gde su palestinski teroristi upali i pobili sve ljude koji su bili na koncertu.

Teško mi je u ovom trenutku da govorim, tužni smo i u totalnom rasulu svi u našoj porodici, ali i sav narod koji se nalazi u Izraelu, jer su pretrpeli gubitke kao što sam i ja izgubio svog unuka. Moj unuk je bio na muzičkom festivalu gde su palestinski teroristi upali i pobili sve ljude koji su se našli tamo – rekao je Mihalek, koji je inače dugogodišni urednik muzičkog programa radija Novi Sad i poznati srpski turistički vodič.

On je dodao da je izraelska armija zakazala zbog toga što nisu reagovali na vreme na upad palestinskih terorista, kao i da je zbog te greške izraelske vojske njegov unuk sada mrtav.

CRVENI ALARM ZA HAMAS: Ministar odbrane Izraela najavio kopnenu ofanzivu – „Uskoro ulazimo u Gazu“

To je bila ogromna greška izraelske kontraobaveštajne službe i izraelske armije i teroristi iz Gaze su ih iznenadili. Armija je zakazala i nisu reagovali na vreme na upad palestinskih terorista koji su ubijali, silovali i palili po izraelskoj teritoriji. Zbog greške vojske Izraela, moj unuk je sad mrtav kao i mnogi drugi ljudi koji su bili na koncertu solidarnosti. Prvo nismo ništa znali, tek posle dva dana dolazi vest da nema našeg unuka, njegovi roditelji, odnosno moja ćerka i zet tada bili u Srbiji. Njegova sestra ga je tražila po bolnicama, nije bio na spisku ranjenih ni taoca, tek 9. oktobra su nam javili da je pronađeno njegovo telo – kazao je Mihalek.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter