Izvor: BSC HAPPY
03.08.2023 u 13:24
0

POZNATI PRIVREDNIK IZ KINE POSETIO BEOGRAD: Ju Tong odao počast kineskim novinarima stradalim u NATO bombardovanju

Poznati industrijalac iz Kine Ju Tong boravio je prošle nedelje u Beogradu, a svoju dvodnevnu posetu našoj prestonici iskoristio je i da položi cveće na Spomenik kinesko-srpskog prijateljstva ispred Kineskog kulturnog centra.

Ju Tong je na dirljiv način odao počast svojim sunarodnicima nastradalim u NATO bombardovanju 1999. kada je pogođena zgrada Ambasade Kine.

 

BSC HAPPY

Ovaj industrijalac vlasnik je kompanije BODUO, koja je sa 30.000 zaposlenih i 17 fabrika najveći prizvođač sirovina za čuveni čaj sa mehurićima (bubble tea) u Kini. O njegovoj poseti Beogradu pisali su i mediji u njegovoj zemlji.

– Ova poseta je poslužila kao svedočanstvo posvećenosti BODUO-a proširenju svog globalnog prisustva i negovanju snažnih međunarodnih odnosa i partnerstava – piše čuveni kineski portal.

KINA I SRBIJA STRATEŠKI PARTNERI Momirović u Pekingu održao sastanak sa Deng Lijem (FOTO) – ovo su planovi dve zemlje

Tokom posete, predsednik BODUO-a razgovarao je i sa poznatim lokalnim preduzetnikom Igorom Cvetićem.

Osim poslovnih angažmana, poseta Tonga Beogradu istakla je značaj kulturne razmene i razumevanja, negovanja i jačanja veza između Kine i Srbije, kao i uvažavanje nasleđa obe zemlje.

Tong je nastavio svoje putovanje tokom koga će posetiti Prištinu i Tiranu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter