Izvor: Happy BSC
25.08.2021 u 09:00
0

PROFESOR DARKO TANASKOVIĆ ZA “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Velike sile prave velike greške koje plaćaju mali narodi!

Voditelji emisije „Dobro jutro Srbijo“govorili su sa prof Darko Tanaskovićem govorili su  o trenutnim dešavanjima u Avganistanu.

Prof. Darko Tanasković izneo je svoje mišljenje na ovu temu.

–  Više puta se radilo na evropeizaciji Avganistana takvi pokušaji činjeni. Postoji dva Avganistana  jedan većinski i jedan koji nije zanemarljiv koji se istinski evropeizao i njemu je ovo što se dešava strano.

– Tamo ne može da se obezbedi čvrsta centralna vlast. Govori se više jezika, kulture su različite, ali ih islam sve povezuje. Velike sile prave velike greške, koje plaćaju mali narodi to je poznato u istoriji.

– Situacija u Avganistanu je odjeknula i u Americi. 

VAŽNO:

KRIZNI ŠTAB DONEO NOVE ODLUKE: Tri modela nastave – apel na nastavnike da se VAKCINIŠU! (VIDEO)

PAPOVIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Amerika-to je ogromna kolilčina nepameti iz koje mnogo smrdi!

DR CAKIĆ ZA „TELEMASTER“: Ovaj RAT DOBIJAMO! Naš put je put LJUBAVI, PORODICE i DECE!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 25. AVGUST: U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i sveže, povremeno sa kišom!

– Za moj izveštaj o Beloj kući rekli su da je dobro analiziran, ali da nema dobre adute i zato nije prihvaćen.

– Turci doživljavaju Srbiju kao protivnike, ali kada nije rat onda nas doživljavaju kao saradnike. Oni hoće u svakoj dinamici da nađu svoj interes. Erdogan može sam da donese odluke šta će da radi. 

– Opasnost dolazi sa severa i juga, a prijatelji su na zapadu.  Svesni elemenat u Makedoniji se trudi da prihvati Srbe. Bilo je ozbiljnih protesta u Skoplju za vreme bombardovanja.

– Srbi su na političkom nivou svoja osećanja investirali u Jugoslaviju. Mi smo tu izgubili svoj potencijal. Mi volimo da nas drugi vole, to je zanimljiv mentalitet kod Srba.Najveći Titoizmi su bili Srbi. Najviše se taj kult zadržao. 

– Često sam pisao o dešavanjima u BiH.

– Srbija sve dok ne bude apsolutno poslušna i dok ne prihvati sve što bude rečeno sa Zapada neće biti prihvaćena.  Proćićemo kroz prilično dug period teškoća, dok ne uspemo sve što smo planirali- istakao je prof. Darko Tanasković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter