Izvor:
02.04.2017 u 17:12
0

RAFA NE VERUJE NOVAKU: Nisam siguran da je Đoković povređen!

Rafel Nadal je u poslednjih nekoliko meseci bio više nego korektan kada je govorio o Novaku Đokoviću, ali… Španac ne veruje da je naš as povređen.

Đoković je zbog povrede lakta preskočio turnir u Majamiju, nastupiće narednog vikenda u Dejvis kupu, a Nadal je, dok je govorio o velikom broju turnira i načinu na koji oni utiču na igrače, odapeo otrovnu strelicu prema našem asu.

– Ne znam da li je Novak povređen, igra Dejvis kup sledeće nedelje… U tenisu se dešavaju razne stvari, eto Gaske ima problem sa slepim crevom i ja sam to doživeo. Marej? On voli ovaj turnir, sigurno se nešto dešava. Telu je mnogo teže kada se veliki broj turnira igra na betonu – objasnio je Nadal.

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter