Izvor: Kurir.rs
02.11.2023 u 11:18
0

SRBIJA SPREMNA ZA ZIMU: Rezerve gasa na nivou oko 700 miliona metara kubnih

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da Srbija spremno čeka predstojeću zimu i da su rezerve gasa trenutno na nivou oko 700 miliona metara kubnih u skaldištima u Srbiji i Mađarskoj.

BEZ RUDARA NEMA NAPRETKA: Ministaka Dubravka Đedović čestitala praznik

„Ovo je istorijski rekord i znatno više nego što je to bilo na početku prošle grejne sezone“, rekla je Đedović Handanović na Gasnom forumu Jugoistočne Evrope.

Gasni forum Jugoistočne Evrope organizuje portal Energija Balkana pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike, a glavna tema foruma je uspešno poslovanje na putu ka „Net Zero ekonomiji“, s obzirom da gas ima ključnu ulogu u sprovođenju zelene energetske tranzicije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter