Izvor: HappyBSC
11.04.2022 u 10:36
0

REZULTATI TELEKOM SRBIJA SVE BOLJI! Lučić za HAPPY TV: U svim uslugama smo na PRVOM MESTU, a činjenica je da ćemo to mesto i zadržati (VIDEO)

Vladimir Lučić ,generalni direktor Telekom Srbija bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“.

Lučić je za Happy tv govorio o rezultatima Telekoma, kao i daljim planovima za kompaniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Naši finansijski rezultati u 2021. godini su bili izuzetni. Nastavili smo rast koji smo imali i 2019. i 2020. godine, ali rast smo intezivirali. Što se tiče prihoda, Telekom Srbija je povećao prihod za 15.8 milijardi, skoro 17 posto, što je za operatera Telekoma izuzetno visok rezultat. To smo uradili zbog povećanja prihoda u internet mediji. Sada imamo preko milion i 500 000 korisnika. Mi smo postali stabilan lider u učešću i to nam daje stabilan prihod u nekoliko godina i mogućnost da razvijamo multimedije i digitalne servise. Naše ambicije su prerasle region, želimo da ostvarimo rezultate u svetu. Ove godine ćemo se širiti u Nemačkoj i Švajcarskoj, rekao je Lučić.

-Sada u Austriji imamo 8 poslovica, korisnik na jednostavan način može da se raspita o uslugama, može i da uzme mobilni paket. Može da uzme i set televizijskih kanala iz regiona. Takođe, može da mu implementiramo i internet. Za razliku od ranijih provajdera koji su nudili samo tv kanale, mi nudimo i sve ostale usluge, rekao je.

Vladimir Lučić u „Dobro jutro Srbijo“ kod Korše i Marića otkrio sve o ČETVRTOJ INDUSTRIJSKOJ REVOLUCIJI (VIDEO)

-Obeležava se 25 godina Telekoma. On je nastao ’97. godine. Prošle godine smo postali prvi operater u svim uslugama. Činjenica je da ćemo zadržati to prvo mesto, jer ćemo tako zadržati stabilnost prihoda i profita, kazao je Lučić.

-Moramo da se pohvalimo da smo stvarno jedna od retkih kompanija koja posluje u svim zemljama bivše Jugoslavije. Kao Arena smo uspešni u Hrvatskoj i Sloveniji. Mi se ne mešamo u politiku zemlje gde poslujemo, isključivo se bavimo biznisom i dobri smo investitori. Žao mi je što se u Albaniji politika umešala, da smo tamo ušli, mislim da bismo bili operator broj jedan i za korisnike najpovoljniji. Korisnik je vođen biznis logikom, da je najpovoljniji sa velikim spektrom mogućnosti, rekao je Lučić. 

-Telekom Srbija je iskoristila inicijativu Otvoreni Balkan. Dosta uspešno ide prodaja satelitske televizije, a u junu puštamo i mobilnu telefoniju u Severnoj Makedoniji. Naše partnerstvo sa Novakom traje deset godina, sa zadovoljstvom smo prihvatili da budemo glavni sponzori. Ove godine će biti zanimljiv turnir ATP u Srbiji. Inače, teniski teren je proširen, biće svako impresioniran. Novak je najveći naš srpski brend. Nadamo se da ćemo time da dodatno promovišemo tenis, rekao je Lučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter