Izvor: Happy BSC
14.09.2021 u 19:26
0

SAZNAJTE PRVI U “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Koliki značaj ima sastanak Merkelove sa liderima Zapadnog Balkana? Zašto je Kosovo nepremostiva prepreka? Da li će nas treća doza vakcine zaštiti od četvrtog talasa?

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ biće reči o najaktuelnijim dešavanjima u Srbiji i regionu. 

Dragomir Anđelković, analitičar, učestvovaće u prelistavanju najvažnijih tema.

PROČITAJTE JOŠ: VULIN se sastao sa direktorima fudbalskih klubova „Crvena zvezda“ i „Partizan“: Tema sastanka, bezbednost navijača na večitom derbiju

Narodni poslanici Aleksandar Čotrić i Đorđe Milićević govoriće o značaju učešća Angele Merkel u sastanku sa liderima Zapadnog Balkana. 

Saša Milovanović, direktor Srpskog Telegrafa i Stevica Deđanski, analitičar razgovaraće na temu „Kosovo, poslednja nepremostiva prepreka“,  a u nastavku će govoriti prof.dr Goran Belojević o tome koliko je važna treća doza vakcine u četvrtom talasu pandemije. 

PROČITAJTE JOŠ: U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Koliko su opasni veliki krediti i kako mogu da vas prevare na internetu

Na temu „Šta očekuje Zapadni Balkan posle odlaska Angele Merkel?“ govoriće Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost, Milovan Božinović, bivši ambasador Srbije i analitičar Branko Radun. 

U 9 sati gostovaće lider LSV, Nenad Čanak, a nakon njega imaćete priliku da gledate Viktora Lazića iz Adligata kako govori na temu „Kultura kao most između kontinenata“. 

Reditelj Ljubiša Ristić i politikolog Aleksandar Pavić pričaće o načinu na koji se sećamo proboja Solunskog fronta, a nakon njih gostovaće dr Nada Macura, kardiolog. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter