Izvor: BSC Happy
22.07.2023 u 12:37
0

ZNATE LI GDE JE SRPSKI TAJLAND? Do njega čamcem za 250 DINARA, samo recite „KO-ČANG“ i budite u RAJU (VIDEO)

U neposrednoj blizini Sremskih Karlovaca, nalazi se ostrvo sa tajlandskim nazivom Ko-Čang.

Nadimak je dobilo zato što podseća na treće najveće ostrvo na Tajlandu koje nosi isti naziv (Koh Chang).

@bukamagazin U neposrednoj blizini Sremskih Karlovaca, nalazi se ostrvo sa tajlandskim nazivom Ko-Čang. Nadimak je dobilo zato što podsjeća na treće najveće ostrvo na Tajlandu koje nosi isti naziv (Koh Chang). Do ostrva se stiže čamcem za par minuta, a cijena vožnje u jednom pravcu je 250 dinara. Kada zakoračite na pješčane plaže „srpskog Tajlanda” na trenutak ćete zaboraviti da se nalazite na Dunavu, i da niste na nekoj svjetskoj turističkoj destinaciji. Voda je topla, plaža je čista, postoji zaštita od sunca pod drvećem, kao i tropski bar na sred ostrvceta. Gužve radnim danima nisu prevelike, a nevjerovatna stvar je da se plićak proteže stotinu i više metara sa jedne strane ostrva. Pješčana plaža i priroda zaista će vam napraviti osjećaj da ste na nekoj egzotičnoj destinaciji kraj mora. #odmor #odmorusrbiji #ljetovanje #ljeto2023 #kočang #Tajland #foryoupage #odmoruprirodi #kohchang #srpskitajland #Srbija #sremskikarlovci #Dunav #rijeka #odmaranje #turizam #turizamsrbija #fyp #destinacija #more #gdenamore #novisad #beograd #leto #pesak #plaža #leto2023 ♬ Summer day – TimTaj

Do ostrva se stiže čamcem za par minuta, a cena vožnje u jednom pravcu je 250 dinara.

SNIMAK TUČE ZA HRANU U UKRAJINI OBILAZI SVET: PENZIONERI se bore za poslednje parče hleba dok „FIRER“ KUPUJE VILE PO ITALIJI (VIDEO)

Kada zakoračite na peščane plaže „srpskog Tajlanda” na trenutak ćete zaboraviti da se nalazite na Dunavu, i da niste na nekoj svetskoj turističkoj destinaciji.

Voda je topla, plaža je čista, postoji zaštita od sunca pod drvećem, kao i tropski bar na sred ostrvceta.

Gužve radnim danima nisu prevelike, a neverovatna stvar je da se plićak proteže stotinu i više metara sa jedne strane ostrva. Peščana plaža i priroda zaista će vam napraviti osećaj da ste na nekoj egzotičnoj destinaciji kraj mora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter