Izvor: ALO
28.03.2024 u 07:19
1

SRBIJA NE DIŠE ZBOG MALE DANKE: Tri dana traga se za dvogodišnjom devojčicom koja je misteriozno nestala u Banjskom Polju

Danka Ilić (2) igrala se sa bratom i majkom, kada joj se gubi svaki trag. Policija, Žandarmerija, pripadnici GSS, vatrogasci, kao i meštani i brojni dobrovoljci pretraživali su teren u potrazi za bebom

Svi traže malu Danku! Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora misteriozno je nestala u utorak dok se igrala sa bratom i majkom u dvorištu letnjikovca u Banjskom Polju. Cela Srbija digla se na noge da traži devojčicu, a pretraživao se prostor od osam kilometara kvadratnih uz pomoć najsavremenije tehnologije!  Porodica u agoniji već dva dana očekuje bilo kakve informacije o svom detetu!

Devojčica je nestala u utorak oko 13 sati, kada se majka, kako je rekla, na trenutak okrenula i odvojila od ćerke da bi njenom bratu dala vode. Devojčica je u tom momentu misteriozno nestala, a od tada su gotovo svi na nogama. Policija, Žandarmerija, pripadnici GSS, vatrogasci, kao i meštani i brojni dobrovoljci pretraživali su teren tražeći devojčicu. Helikopteri su preletali čitavu oblast, a u toku noći su korišćene i termovizijske kamere. U sve su uključeni i psi tragači.

Porodica Ilić je iz Bora, a tog kobnog popodneva majka je sa decom došla u svoj rodni kraj i u letnjikovac u Banjskom Polju da bi uživali u prirodi i lepom vremenu. Gotovo dva dana od devojčice nema ni traga ni glasa, potragu otežava gusto zelenilo i visoko rastinje, kao i brojne napuštene kuće, a u poslednja 24 sata padala je i kiša.Jedan od meštana Banjskog Polja prokomentarisao je za Alo! da je čuo da je Danka viđena kako korača ka šumi.

– Znam njenu porodicu, otac joj radi u kablovskoj. Ne znamo šta se dogodilo, ali ne mislimo da ju je neko oteo. Kažu da je devojčica viđena kako korača ka šumi. Neki pričaju da je čak viđena i ispred naše kuće – kazao je za Alo! deda Časlav iz Banjskog Polja.

DANKA PRONAĐENA? Devojčica zbog koje se Srbija digla na noge živa i zdrava

Takođe, meštani su izrazili zabrinutost što je dete od svega dve godine samo više od 24 sata na niskim temperaturama i kiši, bez zaštite.

Policija uzela telefon devojčicine majke

Prema rečima izvora, u sklopu uobičajene procedure policija je uzela telefon Dankine majke da bi proverili njene kontakte i s kime je komunicirala.

– To je uobičajena procedura, da se uzima telefon u ovakvim situacijama, nije reč ni o kakvim insinuacijama – navodi izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRBIJA NE DIŠE ZBOG MALE DANKE: Tri dana traga se za dvogodišnjom devojčicom koja je misteriozno nestala u Banjskom Polju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter