Izvor:
18.08.2016 u 18:32
0

STIGLA GA KAZNA: Makedonac poznat kao „TETOVIRANI UBICA“ osuđen za ubistvo svoje devojke, koje joj je NAJAVIO!

Sašo Ristovski (28), Makedonac iz Australije, koji je pre dve godine namernoizazvao saobraćajku u kojoj je poginula njegova maloletna devojka, osuđen je na nešto manje od pet godina zatvora, prenosi australijski portal "Mama mia".

Poznat po nadimku "Tetovirani ubica", zato što je nakon toga što je učinio, unakazio svoje lice tetovažama da nikad ne zaboravi, bio je pod uticajem droga i alkohola kada je svojoj devojci Medison Tilijard najavio šta će da joj uradi.

Do kraja večeri smestiću te u grob. Ubiću te u saobraćajki – rekao je Sašo, koji se na društvenim mrežama predstavlja kao "Lucifer". Nakon toga on je zajedno sa njom seo za volan trkačkog automobila svog oca i vozio ulicama 220 kilometara na sat, a kada je smanjio brzinu na 88 km, izgubio je kontrolu nad volanom i udario u drvo. Nesrećna tinejdžerka je poginula na licu mesta.

Nedelju dana nakon Medisonine smrti, Sašo je istetovirao svoje lice, a prvo što je uradio bila je tetovaža ožiljka od uglova usana do ušiju, po ugledu na onu koju je imao Džoker, lik koga je u filmu "Mračni vitez" glumio Hit Ledžer.

Nemam "psihičke ožiljke" kao posledicu onoga što sam uradio, pa sam hteo da imam neki "podsetnik" da nikad ne zaboravim – objasnio je Sašo kako je postao "Tetovirani ubica".

Sašo Ristovski je priznao krivicu na sudu.

HappyTv.rs
Foto. Twitter/Sasho Lucifer Ristov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter