Izvor: BSC HAPPY/KURIR
18.01.2024 u 17:07
0

STIŽE NAM SNEŽNI KIJAMET! Evo gde se sve očekuje velika količina padavina

Temperatura u Srbiji danas je dostigla 20 stepeni, osim u na istoku zemlje gde je nešto hladnije sa najvišom temperaturom do 6 stepeni, saopštio je danas RHMZ.

Na planinama je intenzivno topljenje snega.

U toku dana duvaće umeren i jak južni i jugozapadni, a u košavskom području jugoistočni vetar, na jugu Banata i ponegde u planinskim predelima i sa udarima olujne jačine. Kasnije posle podne vetar u slabljenju.

RHMZ NAJAVLJUJE ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Crveni meteo alarm i sneg

Tokom dana promenljivo, ponegde sa kišom ili pljuskovima.

Vreme za vikend

U petak (19.01.) naglo zahlađenje uz prelazak kiše u sneg, pre podne u Vojvodini, a u drugom delu dana i u ostalim predelima. Očekuje se mestimično stvaranje snežnog pokrivača. Počeće da duva jak severni i severozapadni vetar.

U subotu (20.01.) na severu Srbije razvedravanje, a u ostalim krajevima oblačno sa snegom uz stvaranje ili povećanje snežnog pokrivača. Vetar će biti u slabljenju.

U nedelju (21.01.) suvo sa dužim sunčanim intervalima ali hladno vreme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter