Izvor:
10.08.2018 u 13:42
0

STRAŠNO NEVREME U NEMAČKOJ: Povređeno troje ljudi u oluji koja je paralisala kako kopneni tako i vazdušni saobraćaj!

U oluji koja je pogodila grad Bad Vilbel u Nemačkoj, povređena su tri gosta u jednom kafiću kada je olujni vetar istrgao roletne koje su se na njih srušile. Usled ekstremnih vrućina i suše koje su nedeljama trajale u Nemačkoj, usledilo je nevreme u kojem su povređene tri osobe, a saobraćaj u mnogim delovima zemlje je bio obustavljen.

Nevreme se dogodilo u četvrtak u poslepodnevnim časovima i najviše je ugrozilo železnički saobraćaj. Tog dana su, kako se navodi, delimično za saobraćaj bile zatvorene važne železničke trase između Hamburga i Berlina i Hamburga i Kelna.

Zbog oluje je na pola sata u četvrtak predveče bila zatvorena i najveća nemačka vazdušna luka u Frankfurtu, a tokom večeri je otkazano preko 150 letova. Na jednoj od najprometnijih saobraćajnica, A3 koja od severozapada vodi ka jugoistoku zemlje, saobraćaj je usred letnjih praznika bio zatvoren satima zbog grana koje su ležale po putu. Iako je došlo do blagog zahlađenja, meteorolozi ne predviđaju kraj vrućina u Nemačkoj.

– Vruće dane sa preko 30 stepeni Celzija možemo da očekujemo do novembra – saopštila je nemačka meteorološka stanica.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter