Izvor: Kurir.rs
21.06.2023 u 15:19
1

„TAČNO ZNAMO KO JE UBICA OLIVERA IVANOVIĆA“ Ministar Gašić: Slučaj je rešen…

Jula 2019. godine predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Beograd misli da ima ime ubice Olivera Ivanovića, ali pokušava da dobije materijalne dokaze.

Ministar policije Bratislav Gašić izjavio je da se zna ko je ubica Olivera Ivanovića i pod čijom je zaštitom.

MINISTAR GAŠIĆ NA TERENU UZ SVOJ NAROD: „Pripadnici MUP u tri dana izveli 317 evakuacija i spasavanja“

– Mi tačno znamo ko je ubica i tražili smo od nemačkih organa pod čijom je zaštitom taj čovek da nam daju podatke. Imamo slike sa aerodroma Tirana kada je sleteo, kada je ušao u Prištinu, u stan – rekao je Gašić u Skupštini Srbije navodeći da je to rezultat zajedničkog rada Tužilaštva za organizovani kriminal, MUP-a, BIA.

To što su nedostupni našim organima ne znači da neće moći da budu procesuirani, ali je slučaj rešen, naveo je Gašić.

Lider Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. u Kosovskoj Mitrovici. On je pogođen sa pet metaka u grudi i podlegao je povredama u bolnici.

On je tada rekao da Milan Radoičić, potpredsednik Srpske liste, koga kosovske vlasti sumnjiče za umešanost u ubistvo, nema veze sa ovim zločinom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„TAČNO ZNAMO KO JE UBICA OLIVERA IVANOVIĆA“ Ministar Gašić: Slučaj je rešen…”

  1. Taj kriminalac koji izvršio atentat na Olivera Ivanovića je pravi ubica ,ali naćićemo ga i privesti pravdi….u Srbijiiiiiii brateeeee.
    Ali ćemo tokom istrage saznati i koja država/Nemačka stoji iza organizacije tog zličina/ budite uvereni u tooo.
    Srpska policija je profesionalizam.

    otkrivanju atentata atentat

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter