Izvor: REPUBLIKA.RS
15.09.2023 u 22:21
0

TRAGEDIJA U HANIOTIJU: Preminuo član srpske delegacije iz Jagodine

U grčkom gradu Hanioti večeras je preminuo član srpske delegacije koja se nalazi u poseti Haniotiju, a u delegaciji je 1180 ljudi. Preminuo je Slobodan Radosavljevic 1957. godište iz Jagodine.

Lekari koji su članovi delegacije,  pokušali su da pomognu Radosavljevicu, ali mu, na žalost nije bilo spasa uprkos svim njihovim naporima i reanimaciji.

MINISTARSTVO PROSVETE REAGOVALO NA NESREĆU U PEĆINCIMA: Naloženo da škola preduzme OVE mere

Prema prvim nezvanični saznanjima, Radosavljevic je preminuo usled jakog srčanog udara.

U toku je pripremanje dokumentacije kako bi se telo što pre dopremilo u Srbiju.  Organizator ovog putovanja, Skupština grada Jagodine, izražava najdublje saučešće porodici preminulog i pružice im svu neophodnu pomoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter