Izvor: Blic
06.01.2024 u 03:06
0

TUŽNA MILANOVA PRIČA: Prodaje badnjake jer su mu njih dve bolesne, „Cena – koliko ko da“ (VIDEO)

Milan Čubrić, otac četvoro dece iz sela Goračići kod Lučana, postao je simbol borbe i predanosti za svoju porodicu. Njegova odlučnost da provede gotovo dva dana prodajući badnjake preko puta kafane "Car Lazar" nije proizvela samo divljenje, već i duboku emotivnu reakciju kod mnogih ljudi. Ono što ovog hrabrog čoveka pokreće je želja da obezbedi najlepše trenutke za svoje najmilije tokom božićnih praznika.

Nesebična borba za bližnje Ono što posebno dira u srce jeste činjenica da Milan nije postavio cenu na svoje badnjake, već je odlučio da svako da koliko može.

„Ostajem celu noć i sutra ceo dan da prodajem. Na kraju se to sve lepo očisti, sredi i uljudi se“, poručio je Milan, pokazujući svoju neizmernu predanost i požrtvovanost.

DONESENA JE ODLUKA: Evo da li će VRTIĆI u Beogradu raditi 8. januara?

Teškoće i izazovi Finansijski problemi su glavni razlog zbog kojeg se Milan našao u ulozi prodavca badnjaka.

„Treba mi novca za kuću i decu. Žena i najstarija ćerka Sanja imaju zdravstvene probleme, imaju epilepsiju. One nisu mogle da dođu da mi pomognu“, objasnio je on.

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih izazova s kojima se ova hrabra porodica suočava. Porodična sloga kroz teškoće Milanova porodica, koja broji šest članova, suočava se sa brojnim teškoćama, kako finansijskim, tako i stambenim.

„Gledajući i stambeno, mnogo očajno živimo, sobica jedna, brvnara, tri sa tri“, dodao je Milan, oslikavajući sliku teške materijalne situacije. Ovaj primer hrabrosti i odlučnosti poziva sve koji prolaze pored njegovog prodajnog mesta da podrže njegov trud kupovinom badnjaka. Milan Čubrić je istinski junak koji svojom posvećenošću i ljubavlju prema porodici inspiriše mnoge ljude da se okrenu bližnjima i pruže podršku u teškim vremenima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MediaPortal (@mediaportaltv)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter