Izvor: Tanjug
15.12.2021 u 12:03
0

U Novoj Varoši sva domaćinstva imaju struju

U opštini Nova Varoš sva domaćinstva u ovom trenutku imaju električnu energiju, rekao je predsednik te opštine Radosav Vasiljević i dodao da je sva mehanizacija za čišćenje snega na terenu i da će do sutra svi putni pravci biti prohodni.

Vasiljević je rekao da se iz sata u sat poboljšava stanje na terenu, te da su putevi prvog i drugog reda prohodni, kao i oko 90 odsto lokalnih puteva, prenose mediji. 

– Sa građevinskim mašinama širimo lokalne puteve kako bi putnička vozila mogla da se bar negde mimoiđu, kako bi meštani iz sela mogli da odu u centar grada – rekao je Vasiljević i dodao da su kritične tačke u nekoliko zaseoka u mesnoj zajednici Jasenovo, između ostalog i u Jasenovačkom Trudovu, kao i da je neprohodan put na visokim planinskim prevojima i na potezu Ljepojevići-Javor.

On je naveo da je angažovana dodatna mehanizacija kako bi se očistio sneg u Novoj Varoši, te da je u toku čišćenje snega sa trotoara, parkinga, ulica, kao i pešačkih prelaza kako bi se omogućilo normalno funkcionisanje i dodao da su trenutno sva domaćinstva snadbevena električnom energijom, kao i da se očekuje da se situacija u opštini stabilizuje do petka, kada će se, kaže, izaći iz vanredne situacije.

– U ovom momentu sva domaćinstva imaju električnu energiju. To je bio najveći problem u subotu uveče. Očekujemo da ćemo u petak izaći iz vanrednog stanja. Još sutra i prekosutra nam je potrebna ova mehanizacija kojom čistimo sneg iz opštine – rekao je Vasiljević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter