Izvor: Happy BSC Portal
12.12.2023 u 07:23
0

UJUTRU LEDENA KIŠA I SNEG: Tokom dana toplije, suvo i sunčano vreme, temperatura i do 14 stepeni

U Beogradu suvo i toplije sa dužim sunčanim intervalima. Uveče naoblacenje, koje će tokom noći usloviti slabu kišu

U Srbiji će ujutru na severu biti pretežno vedro uz lokalnu pojavu magle, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom, koja se može lediti na tlu, a na visokim planinama sa slabim snegom.

U toku dana toplije i suvo vreme sa sunčanim intervalima. Uveče i u toku noći postepeno naoblačenje, koje će uglavnom na severu usloviti kišu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni, posle podne istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 6, najviša od 10 do 14 stepeni.

U Beogradu suvo i toplije sa dužim sunčanim intervalima. Uveče naoblacenje, koje će tokom noći usloviti slabu kišu.

Vetar slab, južni i jugozapadni, posle podne istočni i jugoistočni. Najniza temperatura od 4 do 6, najviša oko 14 stepeni.

U Srbiji do 19. decembra umereno do potpuno oblačno, u sredu još natprosečno toplo, a od četvrtka temperatura u postepenom padu.

U sredu u košavskom području će duvati umeren i jak jugoistočni, a na planinama jugozapadni vetar. U toku dana uglavnom na severu, a uveče i tokom noći i u većini ostalih krajeva kiša, samo će se na krajnjem jugu i jugoistoku zadržati suvo.

OVE ZIME IMAĆEMO 50 LEDENIH DANA! Detaljna prognoza za januar 2024!

U četvrtak pre podne i sredinom dana na severu prestanak padavina, u ostalim predelima s kišom, koja će na planinama preći u sneg.

U petak i subotu slabe padavine se očekuju uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Zatim uglavnom suvo, a početkom sledeće sedmice i malo toplije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter