Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug.rs
12.12.2023 u 07:35
0

I MAGLA I KIŠA: Vozači, otvorite četvoro očiju

Teretnjaci na Bogojevu čekaju četiri sata, na Gradini dva i po, a na Horgošu sat i po.

Magla poslednjih dana smanjuje vidljivost i dodatno opterećuje vozače u delu godine kada je noć najduža, zato podsećamo vozače da u tim područjima koriste kratka svetla, a po potrebi i svetla za maglu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Iz RHMZ stiže upozorenje na opasnost od kiše koja se zbog hladnog vazduha na pojedinim pravcima u planinskim predelima južne i jugozapadne Srbije može lediti pri tlu zato i na ovim putevima treba voziti pažljivo, sporije i na većem odstojanju, a na put krenuti sa dobrim zimskim gumama. Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na izlasku iz zemlje na Batrovcima čekaju osam sati.

UJUTRU LEDENA KIŠA I SNEG: Tokom dana toplije, suvo i sunčano vreme, temperatura i do 14 stepeni

Teretnjaci na Bogojevu čekaju četiri sata, na Gradini dva i po, a na Horgošu sat i po.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter