Izvor: BSC HAPPY/KURIR
22.01.2024 u 22:30
0

VAŽNO UPOZORENJE! U ovim delovima Srbije noćas i ujutru sneg, kiša i poledica!

Na severu i zapadu Srbije postepeno naoblačenje, a mešovite padavine, kiša koja će se ponegde lediti pri tlu i sneg, očekuju se mestimično u drugom delu noći i pred jutro, saopštio je večeras RHMZ.

U ostalim predelima vedro i veoma hladno, na jugozapadu, jugu i istoku Srbije umeren i jak mraz, dok će se u Timočkoj Krajini zadržati niska oblačnost.

Tokom večeri i noći usled niskih temperatura očekuje se lokalna pojava poledice.

ĐACI STIGLI U ŠKOLU I PO MINUSI OD 27: Evo kako se živi na najledenijem mestu u Srbiji

UPOZORENJE ZA PODRUČJE SRBIJE NA JAK JUTARNJI MRAZ Na jugozapadu, jugu i istoku Srbije sutra ujutro (23.01.) umeren i jak mraz. U većini mesta minimalna temperatura od -12 do -8 °S, lokalno i niža.

UPOZORENjE ZA PODRUČJE SRBIJE NA KIŠU KOJA ĆE SE LEDITI NA TLU U Vojvodini i zapadnoj Srbiji se sutra ujutro i pre podne (23.01.) uz sneg mestimično očekuje i kiša koja će se lediti na tlu.

UPOZORENjE ZA PODRUČJE BEOGRADA NA KIŠU KOJA ĆE SE LEDITI NA TLU Sutra pre podne (sa najvećom verovatnoćom između 9 i 12 časova) na području Beograda povremeno se očekuju mešovite padavine: sneg i kiša, koja će se u pojedinim delovima grada lediti na tlu.

Temperatura vazduha na 2 m u tom periodu od 0 do 2 °S, a temperatura pri tlu malo niža.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter