Izvor: Novosti
05.04.2023 u 09:54
0

VAŽNO ZA PENZIONERE: Ministar Mali najavio NOVE POGODNOSTI I BROJNE POPUSTE! (FOTO)

Pola miliona sugrađana prijavilo se za nove penzionerske kartice, koje će im omogućiti brojne popuste i pogodnosti, saopštio je ministar finansija Siniša Mali.

– Zahvaljujući ovim karticama korisnici penzija će od 1. oktobra moći da kupuju po povoljnijim cenama i da dobijaju jeftinije usluge, kod kompanija koje pokažu društvenu odgovornost i priključe se ovoj važnoj akciji. Istovremeno, prilikom svake kupovine uz korišćenje penzionerske kartice, dodeljivaće se bodovi koji će kasnije moći da se iskoriste za ostvarivanje dodatnih pogodnosti – objavio je ministar na svom Instagram nalogu.

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Izmene u saobraćaju zbog najavljenih radova na putevima

– Zahtev za izdavanje penzionerske kartice može se podneti elektronski na sajtu Fonda PIO, ili u filijalama i organizacionim jedinicama tog Fonda, gde će zaposleni pomoći penzionerima i za njih popuniti elektronski zahtev. Pozivam sve penzionere da se prijave za nove penzionerske kartice, a istovremeno pozivam i sve predstavnike privrede da se uključe u našu akciju i pokažu društvenu odgovornost – podseća ministar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter