Izvor: Happy BSC
12.07.2021 u 10:43
0

VESIĆ ZA HAPPY TV: Pričali su da je nemoguće, a sada autobusima ljudi dolaze da vide Beograd na vodi i spomenik Stefanu Nemanji! (GALERIJA)

Goran Vesić bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“. On je sa Milomirom Marićem razgovarao o ekonomskoj situaciji u Beogradu.

U FOKUSU:

NOVAK ĐOKOVIĆ OSVOJIO VIMBLDON: 20. Grend slem titula!

VUČIĆ: Dragi Novače od srca ti čestitam na veličanstvenoj pobedi!

DJOKOVIĆ POSLE TRIJUMFA NA VIMBLDONU: Danas držim 6. trofej, ali put se nastavlja!

Kako je Vesić naglasio, ponosan je što je prosečna plata u Beogradu 700 evra.

– Moja politika, i ono na šta ja insistiram jeste da predgrađe bude uređeno kao i grad. Počinjemo da radimo vodovodnu mrežu u dva sela, oko 2000 stanovnika će biti snabdeveno vodom, rekao je Vesić za Happy TV.

– Što se tiče metroa, pričali su prvo da je to nemoguće, da je smišljena samo maketa. Tako je i sa Beogradom na vodi, pričalo se da će zgrade da tonu, i još uvek to govore. Isto imate i sa metroom. Uspeli smo da završimo sve projekte za metro. Uz pomoć Vučića nabavili smo i 4.6 milijardi evra za metro. A pogledajte danas: dolaze autobusom da pogledaju šta smo uradili, da vide Beograd na vodi, TC Galeriju, spomenik Stefanu Nemanji. Beograđani će dobiti metro, i njime će se voziti svi Beograđani, pa i oni koji su bili protiv toga. Takođe, Beograđani će dobiti i obilaznicu oko Beograda.

CENTAR LAZAREVCA KAO CENTAR BEOGRADA

– Na platou ispred gradske opštine Lazarevac počeli su radovi na uređenju trga i izgradnji podzemne garaže, prve u Lazarevcu, izjavio je Vesić.

– Za nas ne postoji centar grada i predgrađe, kao što ne delimo ni građanke i građane po tome gde žive. Zato je danas moguće da centar Lazarevca bude uređen kao centar Beograda. Ponosan sam na to što vlast koju predstavljam prva ulaže u prigradske opštine i na taj način podiže kvalitet života Lazarevčana. Građanke i građani Lazarevca zaslužuju ovakav trg, zaključio je Vesić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter