Izvor: HAPPY BSC
01.03.2023 u 10:30
0

VLADIMIR LUČIĆ NA HEPI TELEVIZIJI O REZULTATIMA SRPSKOG GIGANTA: „Obaramo rekorde gledanosti“

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji  bio je generalni direktor kompanije “Telekom Srbija” Vladimir Lučić koji je govorio o uspehu koji je ova multiplatformska kompanija ostvarila sa 52,6 odsto tržišnog učešća u 2022. godini. 

– Ovo je veliki uspeh za jednu kompaniju. Za 10 godina rada kompanije, od 2008. do 2018. godine imali smo 420.000 korisnika, a danas je ta cifra skoro tri puta veća i broji 1,2 miliona korisnika. Ovaj rezultat je pokazatelj naše ispravne strategije. Kada je u pitanju fiksni internet brojimo 1,1 milion korisnika, što je bitno za svaku kompaniju koja želi da ima stabilan prihod u budućnosti. Osim što dominiramo sa tržišnim učešćem, ono i raste i očekujemo rast za tri do četiri odsto i ove godine – kazao je Lučić.

VLADIMIR LUČIĆ NA HEPI TELEVIZIJI O „VANSERIJSKOM PROSPERITETU“: „Svi rezultati govore o tome koliko smo na pravom putu da postanemo ne samo regionalno JAK igrač, nego i svetski igrač!“

On je istakao da kada treći dođe na prvo mesto svojim kvalitetom i uzme korisnike, nezaustavljivo raste.

– Optički internet je osnova budućnosti. Države čak daju subvencije operaterima. Uspeli smo da u zadnje četiri godine obezbedimo da 60 odsto domaćinstava ima optički internet. Time smo postavili Srbiju u rang vrlo razvijenih zemalja. Dosta razvijene zemlje Evrope ne mogu ovim da se pohvale. U poslednje četiri godine dosta smo uložili u sportski, filmski i serijski program. U šest zemalja bivše Jugoslavije smo postali glavni sportski kanal. Naša snaga postaje sve veća. Cilj nam je i razvoj multimedijalnih sadržaja i povećanje prihoda kroz prodaju tih sadržaja korisnicima, kako kroz međunarodnu mrežu Telekoma, tako i preko drugih provajdera, gde će posebno važnu ulogu imati Arena Sport kanali i produkcija serija i filmova i njihova prodaja na svetskim tržištima – istakao je Lučić.

Prema njegovim rečima, srpske serije na svetskom tržištu, u narednom periodu biće podignute na nivo španskih serija.

– Cilj nam je podići srpsku kinematografiju na svetski nivo i biće potpuno normalno da strane kompanije zajedno u koprodukciji sa srpkim kompanijama ovde snimaju serije. Naša kinematografija je odlična. Mnogi ljudi kroz televizijske serije i filmove saznaju istoriju. Želimo da podignemo naš rad još veći nivo – rekao je Lučić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter