Izvor: Tanjug
21.10.2023 u 07:20
1

VREMENSKA PROGNOZA: U Srbiji danas oblačno, toplo i vetrovito

U Srbiji će danas biti oblačno, toplo i vetrovito vreme sa ređom pojavom slabe kiše i uz umeren i jak južni i jugozapadni vetar, koji će u brdsko-planinskim predelima povremeno dostizati udare olujne jačine, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

„TATA, JA I MIŠA SMO U TOPOVSKIM ŠUPAMA, DONESI NAM…“ Otkrivena neverovatna priča iza jedne od najtužnijih poruka u Šumaricama

Na istoku i jugoistoku biće pretežno sunčano, posle podne na severu i zapadu mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom uz manji pad temperature, dok se na istoku i jugoistoku očekuje postepeno naoblačenje. Uveče i u toku noći kratkotrajna kiša biće moguća ponegde i u ostalim krajevima, vetar će biti u slabljenju, a temperature će se kretati od 25 do 30 stepeni.

U Beogradu se isto očekuje oblačno, toplo i vetrovito sa uslovima za povremenu kratkotrajnu kišu. Duvaće umeren do jak južni vetar, tokom noći u slabljenju, sa najvišom dnevnom temperaturom oko 27 stepeni.

Toplo vreme očekuje se do srede, dok se u drugoj polovini nedelje očekuju česta prolazna naoblačenja sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom i temperaturom u postepenom padu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VREMENSKA PROGNOZA: U Srbiji danas oblačno, toplo i vetrovito”

  1. I don’t know if it’s just me or if everybody else encountering
    problems with your website. It looks like some
    of the written text on your content are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well?
    This could be a problem with my browser because I’ve had this
    happen previously. Many thanks

    Feel free to visit my web blog cortexi supplement

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter