Izvor:
07.12.2019 u 20:46
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU: Umereno oblačno i suvo, minimalna temperatura 4°C, maksimalna 10°C! (VIDEO)

U Srbiji u nedelju umereno oblačno i suvo, dok se u pojedinim predelima magla očekuje tokom većeg dela dana. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura od 2 do 8°C, maksimalna dnevna od 8 do 12°C. U Beogradu u nedelju nakon maglovitg jutra, tokom dana umereno oblačno i suvo. Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 10°C.

U ponedeljak povećanje oblačnosti. Krajem dana i tokom večeri, naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura od 8 do 14°C. U utorak oblačno i hladnije sa kišom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 6 do 10°C. U sredu suvo, u četvrtak novo naoblačenje. Maksimalna temperatura biće u većini predela oko 5°C.

Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se i dalјe savetuje osobama sa srčanim obolјenjima. U jutarnjim časovima izvesne tegobe mogu osetiti i astmatičari. Smanjenje radne sposobnosti i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se umerena fizička aktivnost, kao i adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim termičkim uslovima.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter