Izvor: Kurir
25.09.2021 u 09:00
0

VRŠNJAČKO NASILJE: IŠČAŠILE VILICU devojčici i NASTAVLJAJU SA PRETNJAMA

Majka povređene devojčice iz Male Krsne otkriva šta im se dešava od kad su mediji objavili priču o zlostavljanju koje je njena ćerka preživela

Trinaestogodišnja učenica Osnovne škole „Đura Jakšić“ iz Male Krsne doživela je 16. septembra stravično nasilje kad su joj dve vršnjakinje zadale ozbiljne psihičke i fizičke traume, uključujući iščašenje vilice, zbog čega sada jede na slamčicu. 

PROČITAJTE JOŠ: REKLI DA ĆE SE SAMI IZLEČITI: Bračni par iz Trstenika zaražen koronom odbio bolničko lečenje, oboje preminuli

Žrtva je juče imala prvi razgovor sa psihologom, ali je i dalje u lošem psihičkom stanju. Iako dve nasilnice ne dolaze na nastavu, devojčica strahuje od susreta s njima.

– Dete se rasplakalo jer prete mom mlađem sinu preko sestre jedne od njih, ali i ćerkinoj najboljoj drugarici kad je sretnu na ulicu.

PROČITAJTE JOŠ: UVEDENE KOVID PROPUSNICE: Medicinski fakultet u Beogradu uveo nove uslove za prisustvovanje nastavi

– Rekla mi je: „Mama, one će opet stati ispred mene, šta ja tada da radim? Plašim se.“ Deca su se promenila prema njoj, u hodniku škole je zadirkuju i dovikuju: „Stop vršnjačkom nasilju“ – priča majka devojčice i dodaje da se nada da će razgovori sa psihologom pomoći njenoj ćerki, koja za sada otežano jede zbog povreda vilice.

U ovaj slučaj upućeni su Ministarstvo prosvete, MUP, Više javno tužilaštvo u Smederevu i Centar za socijalni rad u Smederevu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter