Izvor:
19.11.2019 u 13:17
0

VUČIĆ ČESTITAO ROĐENDAN SANU Vi ste merilo vrednosti i brana lošim uticajima (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku predsedniku SANU, akademiku Vladimiru Kostiću, povodom Dana Srpske akademije nauka i umetnosti, u kojoj navodi da je SANU pokazala da može da bude merilo vrednosti i brana lošim uticajima.

– Malo je institucija na ovim prostorima koje mogu da se pohvale tako dugom tradicijom kao što je ima SANU. Tradicija od 178 godina služi na čast, ali i obavezuje. SANU je, ne malo puta, pokazala da može da bude merilo vrednosti, ali i brana lošim uticajima na našu državu i vrednosti našeg društva – naveo je Vučić.

On je podržao inicijativu Vladimira Kostića da SANU uzme veću ulogu u dijalogu i društvenim procesima u našem društvu.

– Na taj način Srpska akademija nauka i umetnosti će obezbediti očuvanje svog velikog autoriteta u Srbiji, a svojim iskustvom doprineti njenom daljem napretku – navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter