Izvor:
28.09.2016 u 15:50
0

VUČIĆEVO SAUČEŠĆE ZBOG SMRTI PERESA: Veoma sam pogođen, mnogo sam naučio od njega!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade Države Izrael Benjaminu Netanjahuu povodom smrti bivšeg predsednika i premijera Države Izrael Šimona Peresa, za koga kaže da je bio jedan od najistaknutijih i najpoštovanijih lidera Države Izrael.

– Veoma me je ožalostila vest o smrti Šimona Peresa, jednog od najistaknutijih i najpoštovanijih lidera Države Izrael, kroz čiji život i rad se odražava veliki deo istorije Vaše zemlje. Neizbrisiv trag je ostavio u celom svetu – slavljen kao dobitnik Nobelove nagrade za mir sa novom vizijom Bliskog istoka, ali pre svega svojim racionalnim, pristojnim i mirotvornim stavom u politici i životu – navodi se u telegramu srpskog premijera i dodaje:

– Izuzetno sam počastvovan što mi je ukazao priliku da razgovaramo u njegovom Centru za mir i da mnogo naučim od njega, kao preteče najsavremenijih trendova u obrazovanju. Njegova ideja o učenju uz rad i radu uz učenje za mene je vodilja kako da nove generacije u mojoj zemlji izrastu u što uspešnije ljude.

U ime Vlade Srbije i svoje ime, porodici Šimona Peresa, vama lično i vladi Države Izrael, izražavam najdublje saučešće, navodi se u telegramu premijera Vučića.

Tanjug
Foto: Tanjug Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter