Izvor:
20.06.2017 u 17:30
0

Žan-Mari Le Pen: Marin Le Pen treba da podnese ostavku!

Liderka kranje desničarskog Nacionalnog fronta Marin Lepen treba da podnese ostavku na mesto šefa stranke, nakon razočaravajućih rezultata na predsedničkom i parlamentarnim izborima, izjavio je danas njen otac Žan-Mari Le Pen, koji je osnovao stranku.

– Niste od koristi stranci, kada počnete da joj nanosite štetu svojim političkim stavovima ili tvrdoglavošću", izjavio je 89-godišnji Žan-Mari Le Pen, nakon što mu je bilo onemogućeno da prisustvuje sastanku rukovodstva stranke – preneo je Rojters.

Na pitanje da li njegova kćerka treba da podnese ostavku, on je odgovorio potvrdno.

Odnosi između Le Pena seniora i njegove kćerke pogoršani su nakon što ga je ona isključila iz stranke 2015. godine zbog izjava, koje su minimizirale Holokaust, a njihove sukobi iznošeni u javnosti naneli su štetu imidžu partije.

Marin Le Pen je uspela da uđe u drugi krug predsedničkih izbora, a njena stranka je osvojila osam poslaničkih mesta u francuskom parlamentu nakon nedavno održanih parlamentarnih izbora, što je za četiri mesta više u donosu na prethodni sastav parlamenta, ali mnogo manje, nego što se liderka NF nadala.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter