Izvor: B92
29.03.2024 u 15:46
0

ZAŠTO SU SA MAJČINOG TELEFONA BRISANE PORUKE I PODACI O POZIVIMA: Šokantna saznanja posle veštačenja!

Majka Danke Ilić, Ivana, ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru, gde je saslušavaju o okolnostima nestanka ćerke. Mediji navode i šta je otkriveno na veštačenju njenog telefona.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano.

„Na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke Ilić obrisano mnogo poruka i poziva iz telefona. To su utvrdili inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu da se obriši iz telefona, ali ostaju u bazi“, rekao je izvor.

Kako se saznaje, majka je pred nestanak Danke Ilić dete slikala tri puta iz različitih uglova.

Majka je inače danas četvrti put odvedena u policiju, gde se s njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi o nestanku njene ćerke. Ona, nezvanično, nije osumnjičena.

Policiji je u poslednja 4 dana stiglo mnogo informacija kroz sistem „Pronađi me“ i svaka ta informacija mora biti proverena radi pronalaska Danke Ilić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter