Izvor:
23.12.2018 u 15:17
0

ZELENA STRANKA: Napravili simboličnu jelku od smeća!

Zelena stranka postavila je danas na Zrenjaninskom putu, kod supermarketa Roda na Novom Beogradu, novogodišnju jelku okićenu smećem.

Specijalna jelka visoka dva metra, napravljena je od 370 različitih plastičnih flaša, a ukrašena je sa 70 limenki od piva i sokova. Sav otpad prikupljen je za sat vremena u radijusu od 100 metara od mesta postavljanja jelke, navodi se u saopštenju te stranke.

– Jelka od otpada predstavlja upozorenje da će u budućnosti, ako ne promenimo katastrofalan odnos prema životnoj sredini, sve jelke biti pravljene od otpada – rekao je Goran Čabradi, predsednik Zelene stranke.

U akciji su učestvovale i grupe i udruženja građana koji se bave zaštitom životne sredine, piše u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/printscreen/zelenastrankars

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter