Izvor: tanjug
05.07.2021 u 07:22
0

Narodna banka Srbije: Promena kursa dinara!

 Dinar danas vredi prema evru približno isto kao u petak i zvanični srednji kurs iznosi 117,5598 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vrednost dinara prema evru je ista kao pre mesec i pre godinu dana i nepromenjena u odnosu na početak godine.

VAŽNO: 

EKSKLUZIVNI GOST EMISIJE „ĆIRILICA“ Predsednik Srbije Aleksandar Vučić! Ponedeljak (21.00 čas) Happy Tv

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ SAZNAJTE: Kome će predsednik Vučić biti kum? O čemu je Čanak pričao sa Kurtijem? Šta je uzrok napada na dečaka na KIM?

MINISTARKA KISIĆ OBIŠLA CENTAR U ZVEČANSKOJ: Deca su negovana, zadovoljna i komunikativna!

NESREĆA NA PUTU KOD BATAJNICE! Četiri osobe povređene

Indikativni kurs dinara prema dolaru je mirovao na nivou od 99,2317 dinara za dolar.

Dinar je prema dolaru slabiji za 2,2 posto na mesečnom nivou, na godišnjem jači za 5,5 procenata, dok je u odnosu na početak ove godine u padu za 3,6 odsto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter