Izvor: Happy BSC
27.02.2024 u 08:02
0

KRKLJANAC NA BRANKOVOM MOSTU! Na Gazeli još gore stanje, duga kolona za uključenje za Novi Beograd (FOTO)

Gužva na Gazeli je od ranog jutra a na kamerama se vidi duga kolona za uključenje ka Novom Beogradu koja deluje kao da se ne pomera

Lepo, toplo i sunčano vreme u Beogradu izmamilo je i vozače koji je od juče, čini se, više nego ikad na beogradskim ulicama u jutarnjem špicu.

Gužva na Gazeli je od ranog jutra a na kamerama se vidi duga kolona za uključenje ka Novom Beogradu koja deluje kao da se ne pomera.

Na Autokomandi i Trgu Nikole Pašića kod Skupštine nema ni gužvi, ni zastoja dok se na Pančevcu vidi duga kolona vozila ka centru grada koja doslovno mili.

printscreen

Inače, prohodnost puteva van gradova je dobra i intenzitet saobraćaja je umeren, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).U saobraćaju je dodatna pažnja potrebna zbog većeg broja motociklista i biciklista na putu.

AMSS upozorava vozače da prilagode vožnju na deonicama na kojima su u toku radovi. Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja. Kamioni na prelazu Batrovci čekaju oko 10 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter