Izvor: Happy BSC
22.02.2024 u 16:42
1

PAVIĆ: Ovo je istina o Jerkoviću i ko je u sve umešao prste!

Na navode da je podržavao Branka Pavlovića, a zatim mu okrenuo leđa rekao je da su zajedno organizovali demonstracije

Aleksandar Pavić koji je zajedno sa Branimirom Nestorovićem pre dva dana demonstrativno napustio sastanak pokreta „Mi -Glas iz naroda“ je za portal BSC Happy otkrio šta se sve krije u njihovom pokretu.

Na pitanje da li između Nestorovića i njega postoji tajni dogovor, on je rekao da je u pitanju laž.

– To je potpuna laž, imam svedoka za to, doktora fizike koji je bio pored mene. Dragan Stanojević je na osnovu nekih poruka tuđih meni pokazao da ja navodno govorim protiv njega sa dr Nestorovićem i dr Antonijevićem. Nisam pridavao tome važnost, drugo, pokazao mi je neki intervju gde je Suzana Lazarević iz Lazarevca njega napala, to nas je sve pogodilo. Stanojević nije uopšte pokrenuo to kao temu nego kada me je optužio za to, zapretio mi je da će da me prebije – rekao je Pavić.

Na navode da je podržavao Branka Pavlovića, a zatim mu okrenuo leđa rekao je da su zajedno organizovali demonstracije.

– Nisam upotrebio reč izdajnik, nisam ja nikog doveo, radi se o tome da je bilo nas više ljudi, lepo smo se družili organizovali zajedno demonstracije – rekao je Pavić.

On je otkrio zbog čega je Jerković iz istog pokreta bio nezadovoljan i da li bi mogao da bude ponovo deo njihove stranke.

– Suviše je bilo nesporazuma, niko od nas nije izrazio tu želju. Ono što je sigurno je sledeće – ispostavilo se da Jerković imao neke razloge da bude nezadovoljan zbog kog je pravio incident. Pavlović mu je obećao mesto u prvih osam na izbornoj listi. – zaključio je Pavić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PAVIĆ: Ovo je istina o Jerkoviću i ko je u sve umešao prste!”

  1. Takvi ljudi sa zvanjem stečenim i imanjem postignutim nikada nikada nebi pomislila da su đubrad !!!! To je protiv naroda i države isti đilasovci !!!! KO ZA OVE LJUDE GLASA TEŠKO NJEMU !!!!

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter