Izvor:
07.02.2019 u 17:43
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Kampanja „Budućnost Srbije“ nije predizborna ni funkcionerska kampanja!

Kampanja "Budućnost Srbije" nije ni predizborna, ni funkcionerska kampanja, izjavio je večeras predsednik Aleksandar Vučić, navodeći da kao predsednik Srbije ide da razgovara s narodom i da rešava probleme ljudi.

Na pitanje da li je ovo kampanja pred izbore ili funkcionerska kampanja, Vučić je odgovorio:

– Ni jedno od toga. Ne znam šta vam je to funkcionerska kampanja. To kada se skupe tajkuni, Ðilas, Jeremić i ostali, pa idu u svojim privatnim džipovima, sa onim Vučurevićem…, naoružani do zuba, pa nešto pričaju narodu. Uglavnom neistine – rekao je Vučić.

Dodao je da on ide da radi svoj posao kao predsednik, a da će mu se u delu kampanje priključiti premijerka Ana Brnabić.

– Idemo da radimo svoj posao, da postavljamo kamen temeljac za izgradnju stanova za vojnike, policajce… Sutra u Vranju za prvih 186 ljudi, u Nišu otprilike isti broj, ali taj broj će ubrzo biti veći i u Vranju, u Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i drugim mestima – rekao je Vučić.

Ponovio je da će država da subvencioniše izgradnju stanova, a cena će biti 400 evra na 30 godina 400 evra u Vranju, što ljudi koji rade u policiji i vojsci mogu da priušte, jer im se plate svake godine realno uvećavaju.

– Na to sam ponosan i to je ono što radimo – rekao je Vučić.

Dodao je da je slušao priče o troškovima i istakao da nema nikakvih troškova, osim uobičajenog rada.

– Meni ručak ili spavanje večeras u motelu ne plaća država. Ja dnevnice ne uzimam. Moj cilj nije da budem bogat kao tajkuni koji me ruše, već da iza mene ostanu dela po kojima će me Srbija pamtiti, ako ne za pet, onda za 50 godina – rekao je Vučić.

Izvor: tanjug
Foto: Arhiva
Foto: Twitter/dwnews‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter