Izvor: Tanjug
18.05.2022 u 19:04
0

AMBASADOR SAD U SRBIJI OPTIMISTIČAN Kristofer Hil izjavio je da iz ukrajinske krize možemo izaći mnogo jači!

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da je ukrajinska kriza veoma ozbiljna i teška za ceo svet, ali da je uveren, kako je rekao, da iz nje možemo izaći još jači.

Hil je odgovarajući na pitanja novinara, na svečanom zaključenju 16. godišnje Skupštine NALED-a „U susret promenama“, da li će kriza u Ukrajini uticati negativno na srpsku ekonomiju i sprovođenje reformi u Srbiji ili će ih ubrzati, ocenio da je na delu veoma velika i ozbiljna kriza koja utiče, ne samo na Srbiju i Balkan, već i ceo svet.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

To je veoma ozbiljna kriza, ali pitanje za sve nas je, kada imate ovakvu krizu, da li ćete iz nje izaći jači ili slabiji, rekao je Hil.

EVROPSKI PUT SRBIJE Predsednik Vučić sastaće se sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom u četvrtak u Beogradu!

Dodao je da je duboko uveren da iz nje možemo da izađemo puno jači uprkos sadašnjim teškim okolnostima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter