Izvor: Tanjug
29.05.2023 u 11:30
0

ANA BRNABIĆ PORUČILA: „Situacija na KiM napeta i nikad teža, moramo očuvati mir“

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je situacija na Kosovu i Metohiji napeta i teška i da nikada nije bila teža.

Ona se zahvalila srpskom narodu što su ostali mirni i suzdržali se od nasilja.

Brnabić je rekla da je zakasnela reakcija KFOR-a, čiji je zadatak bio da štiti interes i mir naroda na KiM, a ne, kako je rekla, uzurpatora.

U LEPOSAVIĆU SRBI IZ SVEG GLASA „KOSOVO JE SRCE SRBIJE“: Građani okupljeni ispred opštine pokazali da se NE BOJE OKUPATORA(VIDEO)

Poručila je da je mir najviše što imamo i naglasila da, čuvajući mir, čuvamo opstanak srpskog naroda na KiM. Dodala je da se situacija u južnoj srpskoj pokrajini prati iz časa u čas i da će o narednim potezima javnost biti obaveštena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter