Izvor: BSC Happy
29.05.2023 u 10:55
0

U LEPOSAVIĆU SRBI IZ SVEG GLASA „KOSOVO JE SRCE SRBIJE“: Građani okupljeni ispred opštine pokazali da se NE BOJE OKUPATORA(VIDEO)

Veliki broj pripadnika Kfora raspoređen je jutros u blizini glavnog mosta na Ibru, koji deli Severnu i Južnu Mitrovicu, kao i u blizini opštinske zgrade u Zvečanu. U Leposaviću su razvukli bodljikavu žicu oko zgrade opštine.

Broj okupljenih građana na ulicama Leposavića raste iz minuta u minut, sada se na ulicama nalazi nekoliko hiljada ljudi, oni jasno pokazuju da ih okupatori ne mogu oterati, ponosno i hrabro stoje ispred takozvane kosovske policije.

Srbi postavili srpsku trobojku na blindirano vozilo Rosu ispred opštine Zvečan, Goran Rakić ponovio zahteve (VIDEO)

Lažni gradonačelnik je ušao u opštinu Leposavić, građani su iz sveg glasa ispred opštine vikali „Kosovo je srce Srbije“ stavljajući do znanja istinu koja je svima poznata. Ipak, Kurtijevi specijalci ne prestaju da vrše teror i na sve načine pokušavaju da oteraju Srbe.

Više stotina Srba okupljeno je ispred opštinskih zgrada na severu Kosova i traže povlačenje kosovske policije i novoizabranih gradonačelnika Albanaca, Srbi na lokalnim izborima nisu učestvovali i odbijaju da prihvate albanske predstavnike na vlasti u opštinama gde Srbi čine više od 95 odsto stanovništva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter