Izvor: HAPPY BSC
08.01.2023 u 16:21
0

ANA BRNABIĆ SA AHMEDOM NASEROM: Razgovor o unapređenju saradnje između Srbije i Interpola! (FOTO)

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se sa predsednikom Interpola generalom majorom dr Ahmedom Naserom Al Raisijem u Dubaiju.

Na sastanku je konstatovano da postoji visok stepen saradnje između Srbije i Interpola i dogovoreno je da se pronađe način na koji je moguće dodatno
unaprediti međusobnu saradnju.

Brnabić se zahvalila Raisiju na principijelnom stavu Interpola po pitanju članstva takozvanog Kosova u ovoj organizaciji.

TRAŽIĆEMO DODATNE GARANCIJE ZA SRBE! Brnabićeva: „Ovo nisu uslovi u kojima bilo ko u Evropi treba da živi u 21. veku“

Naglasila je da bi takvi potencijalni potezi isključivo bili iskorišćeni za političke razmirice i da je veoma značajna činjenica to što Interpol nije dozvolio da se to dogodi.

Brnabić i Raisi su se usaglasili da su dve ključne oblasti o kojima bi u budućnosti trebalo razgovarati – borba protiv sajber kriminala i finansijskog kriminala.

Predsednica Vlade Srbije istakla je da je Srbija u potpunosti spremna na saradnju sa Interpolom u ovim oblastima i da želi da doprinose globalnoj borbi protiv svih oblika kriminala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter