Izvor: happy bsc
20.09.2023 u 11:24
0

ANA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Opozicija ne zna ni šta hoće ni kad hoće izbore, razlikuje se ono što pišu i govore za sve nas je to potpuna MISTERIJA

Predsednica Vlade Srbije i potpredsednica Srpske Napredne stranke kaže da je i kao premjerka i kao članica stranke uvek spremna za izbore, ali je opozicija kao i do sada kontradiktorna i neusklađena sa svojim zahtevima

Premijerka Srbije gostujujući u jutranjem programu HappyTV „Dobro Jutro Srbijo“, izjavila je da nikom nije najjasnije šta opozicija u stvari želi, jer se razlikuju usmene izjave od zahteva koji je opozicija uputila u pisanoj formi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

  • Ako slušate šta kaže opozicija, onda je njihov zahtev da izbori budu do kraja godine, ali ako čitate šta pišu tako da zavisi da li ono što piše u tom zahtevu  su potpuno različite stvari ali svakako ono što kažu i ono što su zahtevali od predsednika Alkesandra Vučića ovim njihovim pismom. Ono što je potpuno neverovatno je da vi tu imate u opziciji i profesorku Ustavnog prava, koja je valjda to pisala ili da li su ovi ostali to čitali Bog te pita. Ne možete da raspišete izbore pa da ih održite sutradan , mada oni mogu da promene svoje mišjenje za dan,  ne znam da li oni misle da ne postoji nikavo vreme od raspisvanja izbora do njihovog održavanja da po ustvau ne možete da raspšet izbore pa da ih održite sutradan.Velika je misterija šta je pisac ustvari želeo da kaže.

ANA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Nije kampanja već briga za malog čoveka, niko neće biti oštećen naprotiv, od poteza vlade samo benefiti“

O kontradiktornosti opzicije govori, kako naglašava premijerka i njihova neusklađenost oko toga da li je opozicija za održavnaj ili neodržavanje izbora jer su samo do pre dve nedleje, pripadnici opozicije, bili kategorički protiv održavanja i njihovog raspisvanja.

  • Oni nisu bili samo protiv izbora, šta je promenilo njihovo mišljenje ne znam, oni su pretili da će ako se raspišu vanredni parlamentarni izbori, da će izaći narod na ulice u hladu ispod podvožnjaka. Da će blokirati institucije da će maltretirati građane, sada prete da ukoliko ne bude izbora, ali još uvek nije jasno šta žele da li  raspisani ili održani.

Kada je reč o njoj kao premijerki i stavu njene stranke reč oni su uvek otvoreni za održavanje izbora, i izbori su uvek dobra stvar smatra premijerka Brnabić.

  • Srpska napredna stranka ne beži od izbora, ja sam rekla isto kao predsenica vlade smatarm da su izbori dobra stvar.Ja sam prva ponudila ostavku, podećam  predsednikih  je prvo pozvao sve da dođu na razgovore, niko se nije odazvao , oni se bni dan danas nisu odazvali, znači najlakše je bilo da se odazovu dođu na razgovore u odnosu na to kad želite da se održe mi ćemo izračunati  moju ostavku imate , krenite u razgovore oko tih teničkih detalja. ali nisu oni ušli u te tehničke razgovore nisu se odazvali .

On se složila da opozicija priželjkuje da Aleksandar Vučića sruši na ulici, pre nego na demokratski način.

  • Ana Brnabić kaže eto vidte i sada su izašli sa Zahtevamo izbore, zahtevamo nešto protiv čega smo bili do pre tri nedelje i pretimo vam, a li ne znate ni kad i ovom trenutku niko ne zna kad.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter