Izvor: Tanjug
24.10.2023 u 18:52
1

ATMOSFERU PRED KLJUČANJEM U SKUPŠTINI JEDNOM REČENICOM UGASIO MINISTAR MALI: DOBIO SAM ĐILASA NA SUDU!!!

Poslanici Skupštine Srbije i dalje raspravljaju o amandmanima na Predlog budžeta za 2024. godinu, a tokom rasprave ministar finansija Siniša Mali rekao da je prošle godine lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa dobio na sudu.

Odgovarajući poslanicima iz Stranke slobode i pravde, Mali je pročitao pravosudnu presudu.

– Na suđenju o kome ste imali priliku da čujete, navodno ja sam nešto jaukao i da sam se žalio, a ja pobedio. Kaže pravosudna presuda, tačno 15. septembra prošle godine sam naplatio sve sudske troškove od Dragana Đilasa. Tu se navodi: odbija se kao neosnovan tužbeni zahtev tužioca Dragana Đilasa kojim je tražio da se obaveže tuženi Siniša Mali da tužiocu na ime nematerijalne štete u vidu duševnih bolova, povrede časti i ugleda, isplati određeni iznos. Gde sam ja rekao i označio tužioca kao osobu koja krade. Da sam ja rekao da je Dragan Đilas lopov i da krade. Dragan Đilas me je tužio i sud je presudio u moju korist – rekao je Mali.

On je naveo da je otišao u sud i argumentovano pokazao sve spise i dokumente.

– Toliko o tome ko je u pravu. I toliko o tome kakav sam bio onakav ili ovakav. Što se tiče tih suđenja, kao što vidite dođem, argumentovano pokažem sve spise i dokumente. Sud presudi da sam u pravu i još naplatim novac od Dragana Đilasa – rekao je Mali. On je rekao da je „možda retka osoba koja je nešto naplatila od Đilasa jer je on uglavnom naplaćivao novac od građana Beograda“, te dodao da je „Đilas prihodovao 80 evra svakog minuta“ tokom godina kada je bio na vlasti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ATMOSFERU PRED KLJUČANJEM U SKUPŠTINI JEDNOM REČENICOM UGASIO MINISTAR MALI: DOBIO SAM ĐILASA NA SUDU!!!”

  1. Zašto niko ne može da osudi ,kazni ili šta već ,jer godinama slušamo AV i njegovu ekipu da je ukrao 800 milona evra ,.Da običan Rom ukrade dva kila kobasica dobio bi 2 godine…..ko laže taj i krade. Kad će u ovoj zemlji da budu svi isti pred zakonom,?ne ne mislim na državni udar,nego da kazne gušane, mašne i tašne za sve muke tendera, agencijska mahinacije,lažne diplome i bukvalno lepezu krivičnih dela koja su činili ,a to još traje.Da ne pominjem veleizdaju,i prodaju predsednika i heroja ratova……

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter